Waarom voor Actrivate kiezen wanneer je klachten hebt van burn-out?

veerkracht

Heeft u een langdurige periode van stress en overbelasting op het werk op thuis achter de rug? Ervaar je klachten van uitputting, aanhoudende vermoeidheid, geheugenproblemen en word je sneller overspoeld door emoties? Heb je het gevoel gevangen te zitten en geen uitweg te zien uit deze ratrace? Maar besef je ook dat je zo niet verder kan, niet verder wil?

Wat een blijk van zelfzorg is het indien je tijd voor jezelf vrijmaakt en een stap achteruit zet zodat je beter zicht hebt op jouw situatie. Waarbij je uit de ratrace stapt en tijd neemt om op adem te komen en te voelen hoe rust en coaching jou weer energie en ‘goesting’ geven om die dingen te doen die jou wel energie geven. Je staat stil bij wat jij nodig hebt en terug voeling krijgt met wat voor jou belangrijk is. Bovendien merk je op dat wanneer je jezelf toelaat stil te staan en een stap terugzet, je nadien met volle energie twee stappen vooruit kan zetten, in de goede richting.

Bij AcTrivate helpen we jou bij dit proces. We staan met een heel team klaar om jou te begeleiding met het stilstaan en zoeken naar de weg die jou rust, voldoening en energie oplevert.

Door ons te focussen op 3 pijlers bij de individuele coaching bieden we jou handvaten aan die op jouw noden zijn afgestemd. Via deze verschillende invalshoeken doe je aan goede zelfzorg en geef je je lichaam en geest datgene wat het nodig heeft om vol energie en goesting aan het roer te staan van jouw leven.

Daarnaast willen graag de hand uitreiken naar je werkgever, arbeidsarts en/of adviserend geneesheer. Op die manier kunnen we samen, met verenigde krachten, werken aan jouw herstel en met vertrouwen werken aan jouw professionele toekomst.