VACATURE PSYCHOLOOG/ PSYCHOTHERAPEUT

vacature AcTrivate

FUNCTIE- OMSCHRIJVING

Actrivate is een multidisciplinair centrum te Oud-Turnhout, dat inzet op de preventie en behandeling van burn-outklachten. Binnen ons team werken burn-out coaches, een diëtiste, een loopbaancoach, (kinder)psycholoog en psychiater. Er is een nauwe samenwerking met een kinepraktijk uit de regio.

Wij zijn op zoek naar met een psycholoog met een erkende psychotherapeutische opleiding die samen met de burn-out coaches en psychiater binnen ons team, instaat voor gepaste begeleiding van cliënten met burn-out klachten.

Als psychotherapeut sta je in voor de begeleiding van mensen die zich aanmelden met burn-out klachten, maar waar onderliggend ook sprake kan zijn van depressieve klachten, kwetsbaarheid binnen de persoonlijkheid of andere problemen die een psychotherapeutische behandeling vereisen. Er is een intense samenwerking met de burn-outcoaches en andere hulpverleners van ons centrum en mogelijkheid tot doorverwijzing naar de psychiater werkzaam binnen ons team.

Een aangename, constructieve, geëngageerde, gemotiveerde en verbindende teamplayer zijn is een must. We zijn op zoek naar iemand die zich voor lange tijd wil engageren.

Gezien de multidisciplinaire werking is deelname aan ons teamoverleg op regelmatige basis een vereiste om garant te kunnen staan voor de kwalitatieve zorg voor cliënten, wat wij hoog in vaandel dragen.

AANBOD EN VOORDELEN

Je vervoegt een bruisend, enthousiast en sterk gemotiveerd team. Ons team bestaat uit geëngageerde hulpverleners die naast de zorg voor cliënten, ook zorg dragen voor elkaar door ‘teamplayerschap’, respect voor elkaar en verbinding hoog in vaandel te dragen. We dragen allemaal bij aan een goede werking van ons team.

De uitbouw van ons Burn-Out Team bestaat uit een heldere structuur en manier van werken zodat jouw taak binnen het team duidelijk is, wat bijdraagt aan een aangename manier van werken. Daarnaast verwachten we van elkeen een positieve, stimulerende inbreng met ruimte voor nieuwe ideeën.

Je werkt binnen een mooie, moderne praktijk gelegen in het centrum van Oud-Turnhout, waar ruime parkeermogelijkheid is en die vlot bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Je werkt als zelfstandige binnen onze praktijk; het aantal uren en de verdeling ervan is bespreekbaar.

CONTACTPERSOON

Dr. Céline Scheerlinck

Dokter.praktijkdorp3@gmail.com