Wie is Kaat De Visscher?

Kaat De Visscher is klinisch psychologe en systemisch counselor van opleiding.
In haar praktijk als eerstelijnspsychologe voor volwassenen, werkt zij dagelijks met een verscheidenheid aan problematieken. Ze heeft zich gespecialiseerd tot relatietherapeut en heeft affiniteit met liefde en hechting. 

In haar werkwijze staan de relaties en de verbinding met de mensen rondom jou, centraal. Je kunnen ontplooien in je professionele leven, is van grote invloed op je persoonlijke identiteitsbeleving en het psychosociaal welzijn. 

Binnen AcTrivate werkt Kaat als loopbaanbegeleider.  Zij heeft uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven. Samen met jou werkt ze aan meer inzicht en begrip in jouw eigenschappen, talenten, drijfveren en competenties. Loopbaanbegeleiding biedt ondersteuning bij loopbaanvragen, vanuit een talent-gedreven aanpak. 

Kaat is gecertificeerd loopbaanbegeleider bij AIHP.

Bij loopbaanbegeleiding subsidieert de overheid 8 uur coaching onder de vorm van loopbaancheques die je als werknemer of zelfstandige kan aanvragen bij de VDAB. De kostprijs is € 40 voor 4u loopbaancoaching. Meer informatie vindt je terug op: www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

Kaat De Visscher

Actrivate yourself

Voor zowel preventie als behandeling van burn-out biedt AcTrivate een totaalconcept.