GEPLANDE ACTIVITEITEN AcTrivate 2020

In 2020 staan verschillende activiteiten gepland binnen ons centrum Actrivate

FEBRUARI

Woe 19 februari lezing over ‘4 pijlers van welzijn‘ door Dr. Céline Scheerlinck. Tijdens deze lezing wordt aandacht besteed aan wat er nodig is om welbevinden te kunnen nastreven. Hoe kunnen we zelf zorgen voor een betere balans in ons leven? Wat is welbevinden en wat hebben we zelf in de hand om dit te kunnen ervaren? Aan de hand van een helder overzicht en enkele praktische tips trachten we u hierin meer inzicht te geven.

U kan zich inschrijven via arts@actrivate.be. De lezing gaat door in Praktijk Dorp 3 te Oud-Turnhout, van 10-11.30h. Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Kostprijs: 20euro pp.

OPGELET! mails verzonden voor maandag 3 februari via arts@actrivate, zijn o.w.v. een technische fout niet aangekomen. Indien u zich inschreef en geen antwoord kreeg van ons, willen wij u vragen nogmaals een mail te sturen om uw inschrijving in orde te brengen.Dank voor uw begrip
 

MAART – MEI/JUNI

Vanaf woensdag 11 maart staat een reeks van 4 interactieve workshops gepland rond Food & Lifestyle. Hierbij besteden we aandacht aan onze manier van eten en aan wat eten. Thema’s die aan bod komen zijn oa. mindful eten, leren ‘luisteren’ naar verschillende vormen van honger, ondermijnende gedachten, wat is gezonde voeding, verstandig shoppen, impact van slaap. We sluiten de reeks af met een thema naar keuze (dat bij aanvang van de reeks wordt voorgesteld). De workshop wordt gegeven door Mevr. Kristien Willemsen, diëtiste en Dr. Céline Scheerlinck.

Gezien de maatregelen ikv COVID-19 werden enkele workshops verplaats naar mei of juni, afhankelijk van hoelang de maatregelen rond quarantaine van kracht zijn. We houden de mensen die ingeschreven zijn op de hoogte via mail.

Inschrijven kan via kristien@actrivate.be of arts@actrivate.be. De workshops gaan door in Praktijk Dorp 3, te Oud Turnhout van 10-12h. Kostprijs voor de 4 workshops: 175€